Ala-alueet

Kaupungin pohjoisosa sijaitsee downtown-alueen pohjoispuolella. Se on Nashvillen vanhimpia alueita. Mikäli mielit asua täällä, oma naapurustosi on ehkä jokin seuraavista. Germantown, Hadley Park, Jefferson Street tai Scottsboro. Pohjoinen voi houkuttaa edullisilla elinkustannuksilla, mutta pohjoisella on myös huono maine. Rikollisuus ja alamaailma jylläävät täällä vahvoina.
Idän urbaani syke houkuttelee opiskelijoita vapaa-ajan viettoon. Tältä Cumberland-joen itäisellä puolella sijaitsevalta alueelta on suora yhteys Nashvillen downtowniin, joka sijaitsee joen länsipuolella. Downtownista löydät esimerkiksi Printer’s Alleyn kuuluisan kujan ravintoloineen, baareineen ja yökerhoineen. Downtownin alueelle pääset Vanderbiltin yliopistosta julkisilla 20 minuutissa. Idässä on myös paljon historiallisia rakennuksia kaupungin syntyajoilta. Itäisestä Nashvillestä löytyy joitain trendikkäitä ravintoloita ja klubeja, myös muuta liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä sijaitsee täällä. Five Pointsin naapurusto on kuuluisa musiikkipaikoistaan, pienistä baareistaan ja putiikeistaan. Five Points on paitsi kaupungin hipsterien päämaja, myös itäisen Nashvillen sydän.
Etelässä puree historiallinen charmi, josta löydät myös kauppa- ja teollisuusalueita. Esimerkiksi Ikea on ilmoittanut avaavansa liikkeen Nashvillessä vuonna 2020, ja tämä rakennetaan kaupungin eteläosaan, 15 minuutin automatkan päähän downtownista. Suuntaa kaupungin eteläosaan siis, jos halajat esimerkiksi sisustusostoksille Etelässä voit asua esimerkiksi seuraavilla asuinalueilla: Berry Hill, Woodbine ja Woodlawn.
Läntisestä osasta kaupunkia löytyy vanha, historiallinen asuinalue, joka on täynnä ylellisiä taloja. Kuuluisimpana niistä tunnetaan Belle Meaden kartano, joka tätä nykyä toimii museona. Länsiosasta löytyy esimerkiksi suosittu Bellevuen asuinalue, missä meno on enimmäkseen rauhaisaa ja olosuhteet otolliset perheen perustamiselle ja lasten kasvattamiselle. Bellevuesta löydät myös äveriäämpiä luksustaloja, ja sieltä matkaa autolla Vanderbiltin yliopistolle kertyy noin 17 minuuttia. Läntisessä Nashvillessä ei liene paljon nähtävää opiskelijoille, mutta se on suosittu alue lapsiperheiden ja ylemmän keskiluokan keskuudessa.

Nashville

Ei aiheita.